x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu, despre tensiunile din USL: Oameni suntem. Şi în familie, soţ şi soţie, se mai ciondănesc

Iliescu, despre tensiunile din USL: Oameni suntem. Şi în familie, soţ şi soţie, se mai ciondănesc

07 Oct 2013   •   12:24
Iliescu, despre tensiunile din USL: Oameni suntem. Şi în familie, soţ şi soţie, se mai ciondănesc
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a fost întrebat, luni, cum comentează situaţia actuală din USL şi dacă sunt oportune discuţiile din uniune, el răspunzând că şi într-o familie soţul şi soţia se mai "ciondănesc" şi arătând că în opinia sa nu e vorba de lucruri esenţiale care să zdruncine USL

"Măi, oameni suntem. Şi în familie, soţ şi soţie, se mai ciondănesc. Totul e să fie privit cu înţelepciune totul, inclusiv observaţiile unora sau altora. Eu nu cred că sunt lucruri esenţiale care să zdruncine elementul de bază şi conştiinţa faptului că numai uniţi se poate continua", a spus Iliescu, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, în această dimineaţă, înaintea şedinţei USL, dacă în această reuniune se va tranşa, aşa cum aprecia vicepremierul Liviu Dragnea, dacă Uniunea merge mai departe, el răspunzând: "Mergem mai departe, ce să mai tranşăm?".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în Uniune este "ca în marile iubiri", în sensul că în fiecare zi se ia totul de la început.


×