x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Încă un deputat părăseșe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

Încă un deputat părăseșe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

28 Oct 2021   •   12:10
Încă un deputat părăseșe grupul parlamentar al PNL: Mă simt stânjenit

Deputatul Constantin Șovăială a anunțat joi că părăsește grupul parlamentar al PNL. „Mă simt stânjenit de ceea ce se întâmplă în politica românească și mi-e greu să identific valori liberale în tot acest peisaj”, a explicat acesta.

„Am luat decizia de a mă retrage din Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților. Mă simt stânjenit de ceea ce se întâmplă în politica românească și mi-e greu să identific valori liberale în tot acest peisaj. În plus, nici între colegii care acceptă actuala situație nu mă regăsesc. Nu pot să girez politici și nici să fac politică atât de departe de români”, a anunțat deputatul Constantin Șovăială pe Facebook.

Acesta spune că sibienii l-au trimis în Parlament să lucreze la proiecte care dezvoltă România, nu la proiecte care împing țara dintr-o criză în alta.

„Vorbesc zilnic cu zeci de români la cabinetul parlamentar. Oamenii cred că PNL și-a pierdut direcția. Uneori simt același lucru. Cu toate acestea, încă nu demisionez din PNL. Rămân în Parlament, neafiliat la un grup parlamentar. Voi veghea la respectarea legilor și nu voi gira niciun proiect împotriva bunului simț”, a adăugat parlamentarul.

Acesta speră că PNL se va trezi din acest „vis urât” și că la un moment dat toți liberalii se vor regăsi în partid pentru a continua dezvoltarea României: „Toți! Inclusiv colegii care pleacă zilele acestea și mai ales Ludovic Orban”.

Constantin Șovăială a candidat pentru președinția PNL Sibiu, alegeri câștigate în final de Raluca Turcan, ministru al Muncii.

(sursa: Mediafax)

×