x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre disputa dintre Ciolacu și Muraru: Nu ne face deloc bine

Iohannis, despre disputa dintre Ciolacu și Muraru: Nu ne face deloc bine

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2023   •   21:20
Iohannis, despre disputa dintre Ciolacu și Muraru: Nu ne face deloc bine
Sursa foto: Hepta

Faptul că acolo au apărut public anumite divergențe nu ne face bine absolut deloc, spune Klaus Iohannis despre disputa dintre premierul Marcel Ciolacu și ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

„Discuțiile care au fost în SUA... Probabil ar fi fost bine ca această vizită să fie mai bine pregătită de ambele părți. Faptul că acolo au apărut public anumite divergențe nu ne face bine absolut deloc. Astfel de chestiuni trebuie discutate în interior, nu în afară. Deci, aici mai avem de lucru”, spune Klaus Iohannis.

Reacția lui vine după disputa din timpul vizitei lui Marcel Ciolacu în SUA, când ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a afirmat că a fost exclus de la întâlnirile politice pe care premierul le va avea în Statele Unite ale Americii.

Ulterior, premierul a declarat, la Antena 3 CNN, că "lipsa de anvergură şi reacţia emoţională" a lui Andrei Muraru nu l-au calificat pentru a fi ambasador şi a precizat că presupune că ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, va avea o discuţie cu preşedintele României pe acest subiect.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: iohannis ciolacu muraru