x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Cine atunci când vorbește mai face o gafă? Iohannis! Profesorii care nu au șase case, ca el, au avut GHINION!

VIDEO. Cine atunci când vorbește mai face o gafă? Iohannis! Profesorii care nu au șase case, ca el, au avut GHINION!

15 Oct 2014   •   17:02
VIDEO. Cine atunci când vorbește mai face o gafă? Iohannis! Profesorii care nu au șase case, ca el, au avut GHINION!

După modelul american, discursurile publice ale candidatului ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, au fost prefațate de anuțurile lui Ludovic Orban, laudative. Cu ceva malițiozitate s-ar fi putut încadra printre aceste anunțuri și unul mult mai acoperit de realitate: "Cine atunci când vorbește mai face o gafă?... Iohannis!"

Ultima dintre împleticirile logice ale candidatului Klaus Iohannis a fost comisă la interviurile online ale gandul.info.
Întrebat despre mesajul pe care îl poate transmite profesorilor, și nu numai, care au muncit, dar în a căror declarație de avere nu se regăsesc șase case, precum în a sa, Iohannis a răspuns sec: "GHINION!".

De abia după ce a sesizat năucirea moderatorului, care a insistat: "Ei (profesorii care nu au șase case) au avut ghinion?".Iohannis s-a trezit la realitate, probabil regretân sinceritatea involuntară pe care a comis-o, a "turuit" - "Ghinion, eu am ghinion. Vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele, salariile din educaţie sunt mici. Dacă întrebarea a fost despre case, da, prin muncă cinstită".



×