x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis retrage titlul de revoluționar cu rol determinant mai multor persoane

Iohannis retrage titlul de revoluționar cu rol determinant mai multor persoane

01 Aug 2022   •   13:08
Iohannis retrage titlul de revoluționar cu rol determinant mai multor persoane

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătorești definitive.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret care retrage titlul de „Luptător pentru victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” - în baza hotărârilor judecătorești definitive privind respingerea cererii de acordare a calității de Luptător cu Rol Determinant în cazul a 18 persoane.

Potrivit anexei decretului, este vorba despre Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan și Vasile Vlad.

De asemenea, șeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis