x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ladislau Ritli: Nu cred că acuzaţiile aduse lui Borbely sunt reale, cred că este o temă falsă

Ladislau Ritli: Nu cred că acuzaţiile aduse lui Borbely sunt reale, cred că este o temă falsă

de Mediafax    |    05 Apr 2012   •   09:43

Ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, a declarat, joi, la Suceava, ca, personal, nu crede ca acuzatiile aduse fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely, sunt reale, spunand ca autoritatile trebuie sa lamureasca aceasta problema.

Ritli a spus, intr-o conferinta de presa, ca a aflat din presa despre acest eveniment, pe care l-a catalogat drept "neplacut si nefericit".

"Eu consider ca trebuie lamurita aceasta problema. Sunt autoritati, organe care vor lamuri aceasta problema, dar in ceea ce ma priveste, eu, personal, cred ca este o tema falsa. Eu nu cred ca acuzatiile care ii sunt aduse sunt reale", a spus Ritli, adaugand ca nu are mai multe informatii despre acest subiect.

Laszlo Borbely a demisionat, joi, din functia de ministru al Mediului, la finalul unei discutii de aproximativ doua ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, in urma acuzatiilor DNA, potrivit unor surse politice.

×