x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anunț oficial. Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru funcția de premier

Anunț oficial. Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru funcția de premier

17 Noi 2021   •   14:18
Anunț oficial. Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru funcția de premier
Sursa foto: Lucian Alecu

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis ca Marcel Ciolacu să fie propunerea pentru funcția de premier.

 

"În urmă cu câteva minute s-a încheiat şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD care a decis, în unanimitate, să-l susţină pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru poziţia de premier. Marcel Ciolacu este liderul partidului care a primit cele mai multe mandate din partea românilor la alegerile parlamentare din 2020. De asemenea, PSD a decis ca azi, prin votul din CPN, tot în unanimitate, să acceptăm acest sistem de rotaţie la şefia Guvernului. Sunt cele două voturi care au fost date în unanimitate şi care au constituit agenda Consiliului Politic Naţional al PSD", a anunţat, miercuri, Sorin Grindeanu. 

 

Întrebat ce se va întâmpla dacă propunerea PSD nu este acceptată de tabăra PNL, Grindeanu a afirmat că o astfel de situație ar urma să se tranșeze pe măsură ce evoluează.

"În acest moment noi avem un mandat de CPN în care să avem prim-ministrul. Dacă în urma negocierilor iese cu totul altceva, noi nu avem mandat, revenim in fața partidului și prezentăm negocierea care ar rezulta după întâlnirile de la Cotroceni."

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu