x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: PSD a câștigat alegerile

Marcel Ciolacu: PSD a câștigat alegerile

de Vali Deaconescu    |    09 Iun 2024   •   22:21
Marcel Ciolacu: PSD a câștigat alegerile
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la sediul central al partidului, că social-democrații au câștigat alegerile locale și au obținut rezultate mai bune decât la scrutinul din 2020. Într-o conferință de presă organizată după închiderea urnelor și publicarea primelor exit-poll-uri, Ciolacu a afirmat că votul de astăzi confirmă aprecierea românilor pentru guvernarea PSD.

„În această seară, democrația a triumfat. Le mulțumesc românilor că au ieșit la vot pe caniculă și au dat legitimitate alegerilor. PSD a câștigat alegerile. Tot ce-am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii. Votul dat azi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu a subliniat că partidul său a obținut un scor mai bun decât în 2020, având acum mai multe Consilii Județene, primari și consilieri. El a menționat și succesul alianței politice de la alegerile europarlamentare, unde PSD a obținut peste 50% din voturi. „Ne-am îndeplinit obiectivul, guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor”, a adăugat Ciolacu, flancat de lideri centrali ai partidului.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu alegeri PSD