x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu către Ioan Stan, la Suceava: Nea Stane, rupe-i!

Ciolacu către Ioan Stan, la Suceava: Nea Stane, rupe-i!

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   18:43
Ciolacu către Ioan Stan, la Suceava: Nea Stane, rupe-i!
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

„Nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune pe fiecare la locul lui, împarte puterea”, îl îndeamnă Marcel Ciolacu pe liderul PSD Suceava, Ioan Stan. Asta după ce președintele PSD a povestit cum a urmărit un meci cu Sorin Grindeanu, din care ministrul Transporturilor a ieșit supărat.

Referindu-se la un guvern în care există respect și funcționează ca o echipă, dar și la organizațiile locale din Suceava ale PSD și PNL, Marcel Ciolacu a afirmat: „Da, Ion Stan trebuie să fie în acest moment antrenorul asumat al acestei echipe”.

Apoi, Ciolacu a povestit că s-a uitat joi seară cu Sorin Grindeanu la meciul Atalanta - Liverpool, iar la un moment dat l-a întrebat pe ministrul Transporturilor cum îl cheamă pe antrenorul de la Atalanta.

„Lasă-mă-n pace, e unul mai în vârstă, dar nu vezi cum ne-a bătut?”, i-a răspuns Grindeanu.

„Așa că, nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune pe fiecare la locul lui, împarte puterea și sunt ferm convins că de această dată veți câștiga Suceava întreagă”, le-a spus Ciolacu celor prezenți la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, la care singurul candidat pentru funcția de președinte este senatorul Ioan Stan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu suceava