x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Petrache (PNL): Băsescu revine în politică pentru interesul său personal

Marian Petrache (PNL): Băsescu revine în politică pentru interesul său personal

24 Oct 2015   •   22:05
Marian Petrache (PNL): Băsescu revine în politică pentru interesul său personal
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, consideră că Traian Băsescu "putea să aibă decenţa de a face un pas în spate", susţinând că acesta a revenit în politică din interes personal şi nu pentru cel al românilor.

"Marea înscăunare a lui Traian Băsescu de astăzi nu a mai surprins pe nimeni. Acesta a fost mentorul politic al PMP, chiar şi fără carnet de partid, încă din momentul în care formaţiunea a luat fiinţă. După 10 ani în care a condus România într-un mod discreţionar şi după toată nemulţumirea societăţii, Traian Băsescu putea să aibă decenţa de a face un pas în spate. Mi-e greu să cred că, după 10 ani de scandal şi haos, şi mai ales după cei 7,4 milioane de oameni care i-au spus să plece acasă, Traian Băsescu mai poate să ofere o direcţie românilor. Întrebarea firească pe care oricare dintre noi şi-o pune este: pentru ce a revenit Traian Băsescu în politică? De un lucru sunt convins: acela că nu a revenit pentru interesul românilor, ci pentru interesul lui personal. Dacă mai reprezintă şi un alt interes, la fel de convins sunt că îl vom descoperi în curând", a declarat duminică, într-un comunicat de presă, Marian Petrache.

El susţine că fostul preşedinte, "prin orice ieşire publică şi mutare pe scena politică, insistă să rămână în atenţia spaţiului public".

"Cred, şi nu este doar părerea mea, că lui Traian Băsescu i-ar sta foarte bine în haina pensionarului", a susţinut Petrache în comunicatul citat.

×
Subiecte în articol: traian basescu miscarea populara