x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Ciucă deja caută „vinovați” pentru eșec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj

Tudose: Ciucă deja caută „vinovați” pentru eșec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2024   •   17:15
Tudose: Ciucă deja caută „vinovați” pentru eșec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj
Sursa foto: Hepta

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose spune că Nicolae Ciucă deja caută vinovați pentru eșec și vorbește despre „oameni răi” care fac „jocurile puterilor străine ostile”. „Ar trebui să te echipezi cu pijamaua de camuflaj și să efectuezi mult nani. Că poate vine și visul cu președinția”, spune Tudose.

„Ciucă. Ciucă dezlănțuit. Ciucă cel care recită (greu da’ asta e) textele scrise de alții cu lista de oameni răi care nu-l lasă să intre în turul doi. Ciucă cel care deja caută „vinovați” pentru eșec. Ba că niște oameni răi au făcut ceva la Curtea Constituțională și au eliminat un candidat... Tot niște oameni răi, care nu mănâncă fasole teci la popotă, vor chipurile să dea voturi altui candidat ca să nu prindă el, Ciucă, un onorabil loc în primii cinci în primul tur”, spune Mihai Tudose.

Tudose spune că Ciucă vede cum „tot oamenii aceia răi sunt acum acuzați că fac jocurile „puterilor străine ostile” care vor să ne pape” și îi amintește lui Ciucă faptul că a mai auzit asta „în 1989 de la alt Nicu... Și tot așa... spre ridicolul absolut... ”.

Social-democratul îi recomandă lui Ciucă „să doarmă suficient”.

„Nicule, visul tău poate deveni realitate, dar tu nu dormi suficient de mult. Așa că un sfat bun ar fi să te echipezi cu pijamaua de camuflaj și să efectuezi mult nani! Că poate vine și visul cu președinția!”, afirmă Mihai Tudose.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose esec ciuca