x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministerul Sănătăţii a primit alocări suplimentare de 160 de milioane de lei

Ministerul Sănătăţii a primit alocări suplimentare de 160 de milioane de lei

30 Sep 2014   •   15:45
Ministerul Sănătăţii a primit alocări suplimentare de 160 de milioane de lei

Ministerul Sănătăţii a primit alocări suplimentare de 160 de milioane de lei, la rectificarea bugetară discutată în şedinţa de marţi a Guvernului, a anunţat, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta.

'La Sănătate au fost alocate 160 de milioane de lei în plus, în special pentru programele naţionale, pentru acoperirea tuturor necesităţilor privind programele finanţate de Ministerul Sănătăţii şi pentru continuarea şi finalizarea lucrărilor de infrastructură la programul de maternităţi, un program la care ţin foarte mult şi care, în sfârşit, după ce a fost declanşat în urmă cu 6-7 ani, putem să îl închidem în acest moment ca un semnal foarte clar de investiţii în zona de Sănătate', a declarat Ponta, conform Agerpres.

Premierul a precizat că Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Afacerilor Interne au primit suma de 25 de milioane de lei pentru a fi achiziţionate toate echipamentele necesare pentru depistarea rapidă şi eventuala tratare a unor persoane afectate de virusul Ebola. 'Dacă va fi cazul, (...) avem posibilitatea din punct de vedere al echipamentului necesar să reacţionăm imediat', a explicat şeful Guvernului.

×