x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Educaţiei, rugat pe Facebook de elevi să nu permită subiecte grele la bacalaureat. "Nu vor fi subiecte de olimpiadă"

Ministrul Educaţiei, rugat pe Facebook de elevi să nu permită subiecte grele la bacalaureat. "Nu vor fi subiecte de olimpiadă"

de Agerpres    |    29 Apr 2014   •   20:21
Ministrul Educaţiei, rugat pe Facebook de elevi să nu permită subiecte grele la bacalaureat. "Nu vor fi subiecte de olimpiadă"

Subiectele la examenul de bacalaureat nu trebuie să fie de nivelul celor de la olimpiadele şcolare, ci de "mediu plus", a declarat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care spune că a primit multe rugăminţi de la elevi în acest sens.

"Subiectele trebuie să fie calibrate altfel. Un bacalaureat nu este o olimpiadă. Acest examen trebuie să arate nivelul de competenţe al elevilor, al învăţământului de masă. Trebuie să fie, ca şi anul trecut, mediu plus", a spus ministrul Educaţiei.

Remus Pricopie a afirmat că este rugat pe pagina sa de socializare ca subiectele de anul acesta să fie "uşoare", cele mai multe dintre doleanţe venind din partea elevilor.

"Nu vor fi subiecte mai uşoare sau mai dificile. Vor fi precum au fost şi cele de anul trecut", a precizat ministrul Educaţiei.

×