x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Diaconu: Nu pot să stau în papuci când cineva judecă şi cântăreşte o şcoală ca pe o cârciumă, nu pot!

Mircea Diaconu: Nu pot să stau în papuci când cineva judecă şi cântăreşte o şcoală ca pe o cârciumă, nu pot!

22 Mar 2014   •   22:27
Mircea Diaconu: Nu pot să stau în papuci când cineva judecă şi cântăreşte o şcoală ca pe o cârciumă, nu pot!
Sursa foto: Mircea Diaconu: Nu pot să stau în papuci când cineva judecă şi cântăreşte o şcoală ca pe o cârciumă, nu pot!

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Băsescu se dau peste cap să nu-l lase sa candideze, a venit în emisiunea Q&A pentru a vorbi despre cursa nebuna în care a intrat, să strângă, în doar 5 zile, 100.000 de semnături ca sa poată candida independent pentru Parlamentul European.

„Nu pot să stau în papuci când sunt probleme cu naţia mea, cu ţara mea. Când cineva închide şcolile, când îşi bate joc de spitale, când judecă şi cântăreşte o şcoală ca pe o cârciumă, cu logica de restaurant. Nu pot”, a declarat Mircea Diaconu.

"Cultura este umilită de neimaginat, în orice buget. Pai, pentru Dumnezeu, fără cultură, fără educaţie nu eşti nimeni.(...) Acesta este motivul, dacă vrei, pentru care am intrat în această lume", a adăugat maestrul Diaconu. 

"Este fabulos ce se întâmplă din multe puncte de vedere (...) Dacă miercuri n-o să putem pune 101.000 semnături la Biroul Electoral Central, mecanismul nu se învârte mai departe. Şi mi-aş dori foarte mult să se învârtă mai departe pentru e aşa de mult suflet în aceste semnături", a precizat Mircea Diaconu.

Maestrul a precizat că decizia de a participa la alegeri ca independent este o provocare şi că răspunsul din partea societăţii a fost "de o calitate deosebită".

Chiar dacă nu se întâmplă nimic până la capăt, faptul că atâţia oameni s-au exprimat deja prin intermediul semnăturilor este o satisfactie şi o răsplată, a adăugat Mircea Diaconu.

Intraţi pe www.mirceadiaconu2014.eu pentru a afla cum şi unde puteţi semna pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. (Antena3.ro)

×
Subiecte în articol: mircea diaconu