x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moșteanu: Ciolacu să dovedească că nu are comandă dublă

Moșteanu: Ciolacu să dovedească că nu are comandă dublă

06 Sep 2021   •   11:29
Moșteanu: Ciolacu să dovedească că nu are comandă dublă

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a spus că liderul PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să își trimită oamenii în Birourile Politice, luni, dacă vrea ca premierul Florin Cîțu „să plece”. El a spus că deși s-au contestat semnăturile de pe moțiunea de cenzură, acestea sunt valide.

Moșteanu a spus că Ciolacu trebuie să dovedească faptul că nu are comandă dublă”.

„Dacă vrea să dovedească domnul Marcel Ciolacu că nu are o comandă dublă, să dea drumul oamenilor dânsului să vină la birourile permanente (...). Trebuie să vină astăzi (luni – n.r.), dacă îl vor plecat pe Cîțu, așa cum spune de 8 luni. Dacă nu, și se confirmă că a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu, atunci vor juca la offiside cum au jucat celelalte două zile. În ultimele două ședințe de BPR”, a spus Moșteanu.

În ceea ce privește semnăturile de pe moțiunea de cenzură, Moșteanu a spus că acestea sunt valide, deși au fost contestate.

„Legat de semnături, văd că echipa domnului Florin Cîțu contestă semnăturile parlamentarilor. Este fără precedent în Parlament. O semnătură olografă este o semnătură olografă și atunci când este semnată sau atunci când este pe un șervețel sau pe un colț de hârtie. De un an și jumătate, în Parlamentul României se votează prin telefon. S-au votat legi importante prin telefon pentru toți românii cu un simplu apel telefonic pentru sau împotrivă. Se votează electronic pe tabletă, niște tablete în spatele cărora niciodată nu știm exact cine este. De un an și ceva se admit semnături trimise scanat de către parlamentari pentru înregistrarea proiectelor de legi (...) cu semnături olografe trimise scanat. Există preluare pe suport digital a semnăturii olografe, când mergem la pașapoarte, la permise, la consulate, la ANAF. Doar semnatarul poate contesta autenticitatea acelei semnături. Niciun parlamentar nu contestă semnătura”, a mai spus Moșteanu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu