x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MRU va candida la Arad pentru un post de senator

MRU va candida la Arad pentru un post de senator

11 Oct 2012   •   14:19
MRU va candida la Arad pentru un post de senator
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Co.-preşedintele Alianţei România Dreaptă (ARD) Mihai-Răzvan Ungureanu va candida la Arad pentru un post de senator. Potrivit unui comunicat remis de Forţa Civică, Ungureanu "a acceptat invitaţia din partea PDL Arad de a candida pe listele ARD pentru un post de senator în Colegiul Municipal".

"Invitaţia de a candida pentru un post de senator în colegiul din Arad mă onorează şi, după multă chibzuinţă, am ales să-i dau curs cu inima împăcată. Consider că un senator este ales de o comunitate locală, pe care o reprezintă şi în faţa căreia răspunde, dar el îi reprezintă pe toţi cetăţenii în funcţie de personalitatea şi de încrederea pe care o adună în jurul său", anunţă Ungureanu, potrivit Agerpres.

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia lansării ARD la Arad, Biroul Permanent Municipal al PDL Arad i-a propus preşedintelui Forţa Civică să candideze pentru un post de senator în colegiul din municipiu. Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că, 'din colegialitate faţă de co-partenerii de alianţă, i-a aşteptat pe aceştia să decidă în ce colegii vor candida, preferând să se pronunţe ultimul în această privinţă'.

×