x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nelu Tătaru spune că Brașovul va avea de gestionat un număr crescut de cazuri, în următoarele două săptămâni

Nelu Tătaru spune că Brașovul va avea de gestionat un număr crescut de cazuri, în următoarele două săptămâni

16 Iul 2020   •   14:35
Nelu Tătaru spune că Brașovul va avea de gestionat un număr crescut de cazuri, în următoarele două săptămâni

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, în cadrul unei întâlniri cu directorii spitalelor din Brașov, că, în următoarele două săptămâni, vor fi nevoiți să gestioneze un număr crescut de cazuri de infectare cu noul coronaviurs.

De asemenea, Nelu Tătaru a specificat că această situație ar putea fi depășită dacă va exista și „o preluare a responsabilității din partea agenților economici”. 

„Doar adaptabilitatea şi efortul unui corp medical, împreună cu implicarea autorităţilor locale şi de decizie, a putut face ca gestionarea acestui moment să se situeze în limite normale şi speranţa că, în perioada următoare, cu suport legislativ, vom avea succes şi perioada critică de acum o să o redresăm în următoarea perioadă. Tot ce a însemnat pandemie, la unităţile medicale din judeţul Braşov, a însemnat o gestionare atentă. Chiar dacă unii vor pune numărul mare de cazuri confirmate pe seama unui deficit de depistare, internare, ţin să menţionez că un număr mare de cazuri înseamnă şi un număr foarte de mare de testări şi ţin să felicit agenţii economici care au iniţiat această testare la nivelul angajaţilor", a mai declarat ministrul Sănătății.  
 

×
Subiecte în articol: nelu tataru brasov coronavirus Covid-19