x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Constantinescu (PSD): Eu şi Radu Mazăre nu primim indicaţii de la Bucureşti, ci recomandări

Nicuşor Constantinescu (PSD): Eu şi Radu Mazăre nu primim indicaţii de la Bucureşti, ci recomandări

de Agerpres    |    17 Mar 2014   •   20:11
Nicuşor Constantinescu (PSD): Eu şi Radu Mazăre nu primim indicaţii de la Bucureşti, ci recomandări

Prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a afirmat, luni, că atât el cât şi liderul judeţean social-democrat, Radu Mazăre, nu primesc indicaţii de la şefii lor de partid de la nivel central, ci recomandări.

Întrebat ce se va întâmpla pe plan local cu directorii instituţiilor deconcentrate susţinuţi de PNL, Constantinescu a spus că nu ştie încă, menţionând că liderilor PSD Constanţa li s-a recomandat să aibă relaţii de prietenie cu reprezentanţii PNL.

"Nu am primit indicaţii de la Bucureşti, după cum ştiţi eu nu primesc indicaţii de la Bucureşti, nici domnul Mazăre. Am primit recomandarea să avem relaţii de prietenie, nu de duşmănie şi asta şi facem, încercăm să facem. (...) Nu ştiu la ministerele respective ce se întâmplă, nu ştiu ce se întâmplă cu descentralizarea. Am înţeles că noul guvern Ponta doreşte să implementeze descentralizarea în continuare şi atunci vor trece automat în subordinea autorităţilor judeţene, locale. Să vedem ce se întâmplă. Ei au nişte concursuri date pe posturi, să vedem cât de legale şi temeinice sunt contractele lor. Se va vedea la nivel central, se va decide, nu eu aici la nivel judeţean. Cei numiţi ... vedem ce linie vom adopta la nivel naţional, nu stabilim noi, la Constanţa, ce se face în toată ţara", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la finalul unei şedinţe a Consiliului Judeţean.

×
Subiecte în articol: nicusor constantinescu radu mazare