x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nutzy cu blugi rupti, conduce partidul cinetic LA LUPTA CEA MARE

Nutzy cu blugi rupti, conduce partidul cinetic LA LUPTA CEA MARE

de Dan Constantin    |    15 Mar 2014   •   15:23
Nutzy cu blugi rupti, conduce partidul cinetic LA LUPTA CEA MARE
Sursa foto: Facebook

Mitingul PMP din piata de la celebra sala de concerte a Ateneului a avut o solista si un cor.

Solista - Elena Udrea si-a facut numarul recitind lozincile obisnuite si asteptate de aplaudacii adusi din judete. Pretextul accizei, care concentreaza lupta lui Basescu pentru a impune un partid post prezidential a fost repede uitat pentru a lasa loc in aria interpretata de bloda preamaririi guvernului Boc.

Meritele acelei guvernari, nesterse din memoria populatiei saracite si umilite grav, au fost relevate printr-n mare adevar cu umor involuntar de NUTZY- guvernul Boc a facut ce n-a facut nici un guvern in 24 de ani.

Cum sa uitam ca nimeni nu a taiat salariile cu 25 la suta, nimeni nu a taiat pensiile, nimeni nu a indatorat tara cu 20 de miliarde de euro dintr-un foc. Boc va ramane intr-adevar in istorie si nu-l va spala nici o apa.

Solista a misculat si ea miliarde de euro, asa ca uitarea faptelor ei de glorie nu poate veni prea curand. Corul taranilor adus pe scena lainga prezidiul in blugi a cantat ceva care nu s-a auzit pentru ca sonorizarea a fost platita probabil pe jumatate. Lenuta in fruntea maselor a plecat apoi, alaturi de profesorul Ebei spre Piata Victoriei sa lase petitia antiacciza.

Pe lista figura si TB, care o semnase vineri in schimbul a doua mere. Vremea a fost calda. Udrea avea blugii rupti la comanda pe piciorul drept. Ca doar servim pe dreapta cu Base pana la sfarsit. PM si apoi P poate sa insemne si ceea ce folosesc romanii cad trimit la origine. 

×
Subiecte în articol: miting pmp Elena Udrea