x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PD Piatra Neamt - Onisei a demisionat din fruntea filialei

PD Piatra Neamt - Onisei a demisionat din fruntea filialei

16 Iul 2004   •   00:00

Deputatul Ioan Onisei, care a candidat pentru Primaria Piatra Neamt din partea PD, a demisionat din functia de presedinte al organizatiei municipale a Partidului Democrat, asumandu-si astfel responsabilitatea pentru rezultatele slabe pe care PD le-a obtinut in alegeri.

Intr-o scrisoare adresata conducerii judetene a PD, Onisei a invocat pentru gestul sau "onoarea", "demnitatea", "viitorul partidului". Totodata, Onisei a acuzat pentru rezultatele slabe obtinute de PD in Piatra Neamt faptul ca, pe de o parte Alianta nu a prezentat liste comune la alegeri in municipiu, iar pe de alta parte ca nu a fost sustinut de conducerea centrala a partidului. Totusi, considerandu-se unul dintre foarte putinii politicieni locali capabili sa faca fata adversarilor din PSD, Ioan Onisei a spus ca va fi in continuare alaturi de colegii sai din PNL si PD. "Cunoscand bine echipa PD si pe cea a PNL, mi-e greu sa vad - cu exceptia mea, a lui Vasile Sendrea si a lui Gheorghe Stefan - cine ar putea sa sustina argumentat, temeinic, consecvent si fara vulnerabilitati, batalia electorala impotriva PSD", a spus Onisei.

INCIDENT. La sfarsitul lunii trecute, Onisei a avut parte de un incident nu tocmai placut in plina conferinta de presa. Vasile Ouatu, viceprimar la Neamt, tocmai trecuse la PD, dupa ce inainte de alegeri se inscrisese in PRM, iar Traian Basescu a aflat acest lucru de la ziaristi. Ca urmare, liderul PD l-a luat la rost pe Onisei de fata cu ziaristii, pe motiv ca a avut rezultate proaste la alegeri. "Mai bine treceati voi la PRM", a batut Basescu obrazul organizatiei, comentand ca venirea lui Ouatu in PD e nestatutara. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic onisei