x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL Arad critică USR pentru că a nominalizat pentru funcția de subprefect în județ un fost membru PSD

PNL Arad critică USR pentru că a nominalizat pentru funcția de subprefect în județ un fost membru PSD

24 Feb 2021   •   15:37
PNL Arad critică USR pentru că a nominalizat pentru funcția de subprefect în județ un fost membru PSD
Sursa foto: Foto: Facebook

PNL Arad a criticat, miercuri, faptul că USR l-a nominalizat pentru funcția de subprefect în județ pe Vasile Cătana, fost membru PSD.

Vicepreședintele PNL Arad, Ionel Bulbuc, a afirmat, în cadrul unui comunicat de presă cu titlul „PSD are subprefect... via USR”, că nominalizarea lui Vasile Cătana „este o mare dezamăgire pentru electoratul USR”.

„Vasile Cătana este un cunoscut fost membru al PSD, care ajunge acum într-o funcţie de demnitate publică din partea colegilor noştri de alianţă. Domnul Cătana nu a trecut un test electoral uninominal cu sigla USR în spate, care să îi dea dreptul să revendice susţinerea alegătorilor. Nu era vorba că vor oameni noi în politică? Această nominalizare este cred o mare dezamăgire pentru electoratul USR, care a auzit din partea acestui partid că se opune atât PSD, cât şi traseismului politic, fenomen pe care l-a criticat fără nuanţe şi fără concesii. Este o dezamăgire şi pentru mine personal, consider că alianţa de dreapta pe care am construit-o, de sus până jos, fără PSD şi împotriva PSD nu trebuie să propună pentru funcţii şi demnităţi publice oameni care provin din acest partid", se spune în comunicatul semnat de Ionel Bulbuc.

Președintele USR Arad, Răzvan Anghel, a afirmat că Vasile Cătana a fost propus pentru că este „un om valoros”.

„A trecut prin toate filtrele USR. A fost doi ani doar voluntar înainte de a se înscrie în partid, a muncit mult şi a primit derogare pentru a fi acceptat membru. Nu cred ca este o problemă cu această nominalizare, este un om valoros. Şi PSD are oameni valoroşi", a spus Răzvan Anghel, pentru Agerpres.

 

×
Subiecte în articol: pnl arad usr vasile catana subprefect arad