x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pocora: PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor

Pocora: PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor

25 Feb 2014   •   13:18
Pocora: PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, îşi exprimă temerea că, deşi premierul Victor Ponta spune că un viitor guvern fără PNL îşi va asuma în Parlament tot programul USL, o va face doar ca declaraţii în faţa presei pentru că, în realitate, a dovedit deja că are alte priorităţi.

"Premierul Victor Ponta, deşi spune că vrea să guverneze în continuare alături de PNL, îşi dezvăluie deja planurile pentru un Cabinet fără liberali şi ne anunţă că, la acordarea votului de învestitură al noului Cabinet, va păstra programul USL.

Am văzut deja care sunt priorităţile noii majorităţi, două exemple fiind legea amnistiei şi votul în cazul lui Vlad Cosma. În aceste condiţii, afirmaţia că vor duce mai departe programul USL reprezintă o ipocrizie, o minciună, fiindcă este evident drumul pe care PSD şi aliaţii săi s-au angajat, un drum care nu respectă priorităţile cetăţenilor, ci interesele de grup.

Teama noastră este că PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor. În atare situaţie, cum vor putea duce mai departe programul USL?

Ideea continuării programului de guvernare al USL este o diversiune la fel cum a fost şi subiectul numirii lui Klaus Iohannis. În declaraţii, Klaus Iohannis a fost lăudat, apreciat, dar în fapt Victor Ponta nu l-a numit în Cabinet şi a scos PNL de la guvernare. La fel, la nivel declarativ, programul de guvernare va rămâne cel al USL, dar, de fapt, va fi programul de guvernare al USD, cu priorităţi precum legea amnistiei!", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, într-un comunicat de presă.

×