x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Am învăţat de la domnul Băsescu ce să nu fac dacă ajung preşedintele României

Ponta: Am învăţat de la domnul Băsescu ce să nu fac dacă ajung preşedintele României

de Agerpres    |    05 Oct 2014   •   23:16

Premierul Victor Ponta a declarat că în calitate de șef al Statului, Traian Băsescu, este un exemplu despre cum nu trebuie să acționeze un adevărat președinte al României. 

'Pot să vă spun că am învăţat de la domnul Băsescu ce să nu fac dacă ajung preşedintele României. Aşa încât pot să vă asigur că niciodată, dacă voi fi preşedinte, nu mă veţi auzi vorbind cu steagul României în spate despre lucruri murdare, acuzând oamenii de tot felul de lucruri. Cred că rolul unui preşedinte e altul. Din punctul ăsta de vedere, de azi începând, mai sunt 42 de zile în care mai avem de îndurat aceste lucruri', a afirmat Victor Ponta la România TV.

Întrebat despre o eventuală implicare a sa în dosarul Microsoft, invocată de preşedintele Băsescu, Ponta a spus: 'Am 5 ani de când Băsescu tot anunţă dosare penale, tot felul de lucruri. Sunt extrem de călit. Sunt absolut convins că nici măcar susţinătorii domnului Băsescu nu mai cred în toate aceste minciuni pe care le spune. E foarte grav că le spune cu steagul României în spate. Când faci declaraţii cu steagul României în spate nu ai voie să faci ceea ce uneori spui într-o emisiune sau într-o discuţie privată. Te gândeşti că acolo e steagul României, scrie România'.

×