x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Bilanţul lui Băsescu este subiectiv, axat mai ales pe realizările guvernelor Ponta şi Tăriceanu

Ponta: Bilanţul lui Băsescu este subiectiv, axat mai ales pe realizările guvernelor Ponta şi Tăriceanu

de Agerpres    |    20 Dec 2014   •   21:33

Premierul Victor Ponta a declarat că bilanţul realizat de preşedintele Traian Băsescu este subiectiv, afirmând că şeful statului a evidenţiat în special părţile pozitive şi le-a ascuns pe cele negative, "uitând însă să amintească de suferinţele cumplite din 2010-2011".

"Mulţumesc domnului Băsescu pentru faptul că măcar la final de mandat (sau mandate) încearcă să explice ce lasă în urmă după 10 ani! Ca orice bilanţ personal este subiectiv, arătând în special părţile pozitive şi ascunzând cele negative. Dar e bine că măcar acum recunoaşte şi se laudă cu meritele Guvernului (Tăriceanu şi Ponta în special) în dezvoltarea economică şi socială, uitând însă să amintească de suferinţele cumplite din 2010-2011!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Premierul adaugă că, fără a încerca niciun fel de polemică, are convingerea că "fără scandal, dezbinare şi clientelism România ar fi putut fi mult mai bine, aproape de nivelul Poloniei măcar!".

"De mâine avem o mare oportunitate (pe care nu am avut-o în ultimii 10 ani) - să arătăm în 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranţă şi colaborare. În ce mă priveşte, cu siguranţă asta voi încerca", mai afirmă Victor Ponta

×