x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă ajung preşedinte, lucrurile făcute de Băsescu vor fi măcar condamnate, dacă nu mai pot fi reparate

Ponta: Dacă ajung preşedinte, lucrurile făcute de Băsescu vor fi măcar condamnate, dacă nu mai pot fi reparate

18 Aug 2014   •   21:46
Ponta: Dacă ajung preşedinte, lucrurile făcute de Băsescu vor fi măcar condamnate, dacă nu mai pot fi reparate

Premierul Victor Ponta a declarat că atacurile preşedintelui Băsescu la adresa lui izvorăsc din teama acestuia că, odată sistemul schimbat, va fi condamnat pentru unele dintre faptele sale.

„De aproape cinci ani de când conduc Partidul Social Democrat şi am devenit opozantul lui Traian Băsescu, a încercat să facă cu mine ce a făcut şi cu ceilalţi adversari ai săi. Mi-a scormonit trecutul, mi-a inventat dosare penale, a încercat să mă intimideze sau să mă ademenească. Nu a reuşit cu mine cum nu a reuşit nici cu celălalt premier care i s-a împotrivit – Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Ponta la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

“Temerea preşedintelui Băsescu este că, dacă ajung eu preşedinte, iar sistemul pe care l-a creat se schimbă, o să plătească pentru unele dintre lucrurile pe care le-a făcut. Pentru altele o să plătească doar în faţa lui Dumnezeu. Mă gândesc la oamenii care au fost persecutaţi, cărora li s-au tăiat pensiile. Dacă ajung preşedinte, lucrurile făcute de Băsescu vor fi măcar condamnate, dacă nu mai pot fi reparate”, a adăugat Ponta. 

×