x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta despre Adrian Nastase: E inadmisibil să nu ştii, după patru luni, de ce ai fost condamnat

Ponta despre Adrian Nastase: E inadmisibil să nu ştii, după patru luni, de ce ai fost condamnat

de Agerpres    |    28 Apr 2014   •   22:44
Ponta despre Adrian Nastase: E inadmisibil să nu ştii, după patru luni, de ce ai fost condamnat

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seară, că este inadmisibil ca fostul premier al României Adrian Năstase să nu ştie, la patru luni de la condamnarea sa, motivul pentru care a fost trimis la închisoare.

"La patru luni, nu ştie de ce a fost condamnat, ceea ce cred că este inadmisibil. Nu e vorba pentru Adrian Năstase. E vorba de orice cetăţean al acestei ţări. Să stai de patru luni în închisoare şi să nu ştii de ce eşti condamnat este inadmisibil", a afirmat Ponta, la RTV.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care fostul premier Adrian Năstase a declarat luni, la Tribunalul Bucureşti, că s-a gândit la un moment dat să renunţe la cetăţenia română.

"Eu consider că modul în care este tratat un om care în 2004 a ridicat steagul României la NATO şi acum ciocnim noi paharele de şampanie la zece ani de NATO este un lucru extrem de traumatizant", a spus Victor Ponta, care şi-a manifestat susţinerea faţă de familia lui Adrian Năstase. 

×
Subiecte în articol: adrian nastase Victor Ponta