x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, după ce a discutat la telefon cu Antonescu: E de acord cu comisia de anchetă Călăraşi

Ponta, după ce a discutat la telefon cu Antonescu: E de acord cu comisia de anchetă Călăraşi

de Mediafax    |    19 Noi 2013   •   19:52
Ponta, după ce a discutat la telefon cu Antonescu: E de acord cu comisia de anchetă Călăraşi

PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, a anunţat, marţi, premierul Victor Ponta, după ce a avut o discuţie telefonică, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Premierul afirmase anterior că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în "cazul Călăraşi", deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank.

"Mi-au spus liderii de grup PSD, şi de la PNL, şi de la PC că lucrează la formarea unei comisii comune. Liderii de grup vor să propună o comisie a Camerei Deputaţilor şi Senatului care să ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate în instituţiile publice legată de afacerea de la Călăraşi", a spus Ponta.

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat însă că nici el, nici Puiu Haşotti, liderul senatorilor liberali, nu au fost contactaţi pe tema înfiinţării comisiei de anchetă anunţate de către premierul Victor Ponta.

Scutaru a mai precizat că nici liderul PNL Crin Antonescu nu a avut o discuţie pe această temă cu premierul Victor Ponta.

După această declaraţie, Ponta a fost aştepat de jurnalişti la ieşirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi informat că mai mulţi parlamentari PNL nu ştiu de înfiinţarea acestei comisii.

"Păi, încă nu au apucat să discute (liberalii-n.r.), acuma am vorbit, aici", a spus premierul.

El a arătat că a vorbit la telefon cu liderul PNL, Crin Antonescu, şi că acesta a fost de acord.

×