x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Haideţi să nu-l mai băgăm în seamă pe domnul preşedinte Băsescu

Ponta: Haideţi să nu-l mai băgăm în seamă pe domnul preşedinte Băsescu

17 Mai 2014   •   20:32
Ponta: Haideţi să nu-l mai băgăm în seamă pe domnul preşedinte Băsescu

Premierul Victor Ponta a refuzat să-i răspundă lui Traian Băsescu, care a afirmat la Alba Iulia că obiectivul său este ca în noiembrie preşedintele PSD să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României. Prezent la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PSD, Victor Ponta a spus că este mai important să stabilească strategia de dezvoltare a României decât să-i răspundă preşedintelui.

''Haideţi să nu-l mai băgăm în seamă pe domnul preşedinte Băsescu. Mă gândesc câte probleme sunt de rezolvat în Vaslui, am fost la Botoşani. M-am bucurat să văd cum se dezvoltă oraşul Iaşi, Suceava sau Piatra-Neamţ. Avem investiţii publice, dar trebuie să vedem cum deblocăm şi partea de investiţii private. (...) Asta mi se pare de o mie de ori mai important decât ce mai declară domnul Băsescu pe undeva'', a spus premierul.

Ponta a precizat că în perioada următoare trebuie reduse decalajele dintre zonele sărace şi cele mai dezvoltate ale ţării.

''E evident că regiunea Nord-Est are în continuare nevoie de mai multe investiţii publice pentru a reduce decalajul faţă de celelalte regiuni mai dezvoltate ale ţării. M-am bucurat să văd că s-au făcut multe proiecte şi investiţii, dar avem şi mai multe de făcut şi împreună cu autorităţile locale putem să rezolvăm lucruri punctuale în Vaslui: Spitalul de la Negreşti, şoseaua de centură de la Bârlad. Fiecare parte din judeţ are propriile probleme şi încet, încet le rezolvăm. (...) Nu putem să lăsăm unele zone să se dezvolte foarte tare, iar pe celelalte să le uităm'', a precizat Ponta.

×