x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Luni voi anunţa oficial acordul privind o nouă majoritate parlamentară stabilă pentru Guvern

Ponta: Luni voi anunţa oficial acordul privind o nouă majoritate parlamentară stabilă pentru Guvern

de Agerpres    |    26 Feb 2014   •   19:23
Ponta: Luni voi anunţa oficial acordul privind o nouă majoritate parlamentară stabilă pentru Guvern

Luni se va anunţa oficial acordul privind o nouă majoritate parlamentară stabilă pentru Guvern, a declarat premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, miercuri, la România Tv.

"Da, astăzi am discutat nu doar cu UDMR-ul, ci şi cu alte grupuri politice din Parlament cu excepţia PDL - ca să nu lăsăm loc de interpretări, prin persoana domnului Blaga PDL şi-a anunţat foarte clar intenţia de a rămâne în continuare în Opoziţie - în aşa fel încât marţi, când merg în Parlament, să existe o majoritate şi chiar o majoritate, sigur nu ca aceea care a fost până acum, stabilă pentru Guvern. E normal lucrul acesta", a spus Victor Ponta întrebat dacă a purtat discuţii cu reprezentanţii UDMR şi care au fost concluziile.

Premierul a adăugat că luni o să anunţe oficial "dacă şi cum va arăta acordul privind asigurarea unei majorităţi, cu grupul minorităţilor, cu UDMR şi cu oricine altcineva va susţine Guvernul".

"Luni o să vă anunţ ce anume am discutat cu cei care susţin Guvernul. Până luni nu există decât zvonuri. Eu nu pot să vă anunţ decât când sunt lucruri stabilite, nu pot să răspund la toate zvonurile. Sunt atât de multe încât nici dacă aş sta să răspund la ele toată ziua nu ar fi suficient. Luni vă anunţăm deciziile pe care le luăm", a mai spus Ponta întrebat dacă în discuţiile cu UDMR s-a vorbit de acordarea de posturi de ministru sau vicepremier în noul Guvern reprezentanţilor Uniunii.

×
Subiecte în articol: noul guvern Victor Ponta udmr