x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta către miniştri: "O să vă găsească pe toţi toate agenţiile. Vă rog să nu vă plângeţi, ştiaţi ceea ce vă aşteaptă"

Ponta către miniştri: "O să vă găsească pe toţi toate agenţiile. Vă rog să nu vă plângeţi, ştiaţi ceea ce vă aşteaptă"

14 Noi 2012   •   13:00
Ponta către miniştri: "O să vă găsească pe toţi toate agenţiile. Vă rog să nu vă plângeţi, ştiaţi ceea ce vă aşteaptă"
Sursa foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta i-a prevenit miercuri pe miniştrii din Cabinetul său că în perioada campaniei electorale criticile şi insultele la adresa lor se vor înteţi, dar i-a rugat 'să nu se plângă', arătând că erau conştienţi de ce-i aşteaptă, atunci când au intrat într-un guvern neagreat de şeful statului.

'O să vă rog, stimaţi colegi, să fiţi preocupaţi de actul de guvernare, de ceea ce avem de făcut după 9 decembrie (...) Veţi primi, aşa cum vă aşteptaţi, critici, insulte, ameninţări. O să vă găsească pe toţi toate agenţiile: Agenţia de Integritate, Agenţia de Moralitate, Agenţia de Cultivare a.... V-aţi asumat acest lucru în momentul în care aţi intrat într-un guvern pe care preşedintele nu l-a susţinut şi nu l-a dorit. Vă rog să nu vă plângeţi, ştiaţi ceea ce vă aşteaptă'.

Totodată, el a reluat solicitarea adresată miniştrilor acuzaţi de ANI de incompatibilitate să prezinte documente, să folosească toate căile legale de contestare a acuzaţiilor.

'Să nu folosiţi doar un răspuns politic, ci unul legal şi acesta este, cred, cel care se impune', a afirmat Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta cabinetul ponta