x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, pe Facebook, despre Băsescu: O persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat!

Ponta, pe Facebook, despre Băsescu: O persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat!

09 Oct 2014   •   16:49
Ponta, pe Facebook, despre Băsescu: O persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat!

Premierul Victor Ponta susţine că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu din ultima perioadă, precum şi indicaţia referitoare la opera a lui Brâncuşi ''reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat''.

''Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat!'', scrie Ponta joi pe pagina sa de facebook.

Reacţia premierului vine după declaraţiile formulate de preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Şeful statului a spus că sunt magistraţi care ţin neapărat să facă politică şi a adăugat că prin afirmaţiile pe care le face nu divulgă ''niciodată secrete din dosare penale''. De asemenea, preşedintele Băsescu a susţinut că Executivul ar fi trebuit să aloce bani pentru ca opera lui Brâncuşi ''Cuminţenia Pământului'' să intre în proprietatea statului şi a criticat alocările bugetare făcute la rectificare şi acordarea de fonduri primăriilor

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu facebook