x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta:Sper ca liberalii să nu semneze o moţiune de cenzură împotriva unui program care peste 95% este al USL

Ponta:Sper ca liberalii să nu semneze o moţiune de cenzură împotriva unui program care peste 95% este al USL

de Agerpres    |    05 Mar 2014   •   21:18
Ponta:Sper ca liberalii să nu semneze o moţiune de cenzură împotriva unui program care peste 95% este al USL

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la RTV, că speră ca parlamentarii PNL să nu semneze o moţiune de cenzură în cazul în care aceasta va fi depusă după asumarea în Parlament a programului noului Guvern, adăugând că este, de fapt, "peste 95% programul USL-ului".

"Sper ca parlamentarii liberali să nu semneze o moţiune de cenzură împotriva unui program care, de fapt, este peste 95% programul USL-ului. De fapt, sunt obiectivele noastre comune. Şi i-am asigurat, şi evident că aşa va fi, că nici nu modificăm cota unică de 16 %, nici nu renunţăm la obiectivele privind CAS-ul sau profitul reinvestit. Deci, practic e programul pe care, ca să fiu foarte sincer, l-am făcut împreună cu liberalii", a declarat premierul.

Victor Ponta a subliniat, pe de altă parte, votul foarte clar dat în Parlament la validarea noului Guvern.

"(...)Un vot parlamentar foarte clar şi foarte plin de semnificaţii a avut loc ieri (marţi - n.r.), o diferenţă mare de voturi, 346, dacă nu mă înşel, la 192. Mi-e greu să cred că într-o săptămână acest raport se va schimba în sensul în care să treacă o moţiune de cenzură. Nu e imposibil, sigur, dar este foarte puţin probabil, trebuie să fiţi de acord cu mine", a mai declarat premierul. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta pnl USL