x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu cu ocazia lansării candidaţilor PDL la europarlamentare: Victoria din 25 mai va deschide calea către Cotroceni

Predoiu cu ocazia lansării candidaţilor PDL la europarlamentare: Victoria din 25 mai va deschide calea către Cotroceni

de Agerpres    |    30 Mar 2014   •   13:49
Predoiu cu ocazia lansării candidaţilor PDL la europarlamentare: Victoria din 25 mai va deschide calea către Cotroceni

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, candidat la prezidenţiale al democrat-liberalilor, şi-a invitat duminică cei peste 5.500 de colegi de partid prezenţi la Sala Palatului să-şi susţină candidaţii la europarlamentare pentru ca partidul să iasă învingător în cele două runde de alegeri din acest an, aşa cum a făcut-o în 2004, în 2008 şi în 2009.

"Victoria din 25 mai va deschide calea către Cotroceni, iar victoria din noiembrie va deschide poarta Guvernului pentru PDL", a afirmat Predoiu.

El a spus că va fi primul care îşi va susţine colegii candidaţi la europarlamentare, declarându-se convins că PDL va ieşi învingător în cele două campanii din 2014, aşa cum a făcut-o în 2004, în 2008 şi 2009, când liderii partidului au stat în spatele fiecărui candidat.

"Vă invit să facem acelaşi lucru, Voi fi primul dintre dumneavoastră care voi sta în spatele candidaţilor, voi lupta cu ei în prima linie, pentru această victorie", a declarat Cătălin Predoiu.

Liderul democrat-liberal a adăugat că el crede "într-o Românie fără politicieni corupţi, cu şcoli adevărate şi cu spitale sigure, cu sportivi pe podium şi artişti împliniţi, în care oamenii se salută pe stradă, chiar dacă nu se cunosc".

"Cred într-o Românie în care antreprenorii creează locuri de muncă. Să nu mai fie asaltaţi, sufocaţi de taxele lui Ponta, de mafia socialistă, cred într-o Românie în care justiţia nu este doar apărată, este şi respectată, de către toţi românii. Cred într-o Românie care poate sta demnă în Europa", a susţinut Cătălin Predoiu.

×