x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele Traian Băsescu participă la Summitul UE-Africa care va avea loc miercuri şi joi la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu participă la Summitul UE-Africa care va avea loc miercuri şi joi la Bruxelles

de Agerpres    |    01 Apr 2014   •   22:26
Preşedintele Traian Băsescu participă la Summitul UE-Africa care va avea loc miercuri şi joi la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu se va afla miercuri şi joi la Bruxelles unde va participa la lucrările Summitului Uniunea Europeană-Africa, informează Administraţia Prezidenţială.

Înainte de plecarea la Bruxelles, şeful statului va susţine miercuri, în jurul orei 10:15, o declaraţie de presă pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni.

Miercuri, la ora 15:00, la sediul Consiliului European din Bruxelles preşedintele Băsescu va participa la sesiunea de deschidere a Summitului UE-Africa, de la la ora 16:00, respectiv 17:00, la sesiunile de lucru "Peace and Security" şi "Prosperity", iar de la ora 19:00 la dineul şefilor de stat şi de Guvern.

Joi, şeful statului va participa, de la ora 11:00, la sesiunea de lucru "People" a Summitului Uniunea Europeană - Africa şi la cea de închidere a reuniunii.

Tot joi, în jurul orei 13:40, preşedintele Băsescu va susţine la Bruxelles o declaraţie de presă, urmând ca de la ora 16:00 să participe la recepţia oferită de Regele Philippe al Regatului Belgiei la Palatul Regal.

×
Subiecte în articol: basescu africa bruxelles