x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul liberal al comunei Adunaţii Copăceni îl sprijină pe Ponta în alegerile prezidenţiale

Primarul liberal al comunei Adunaţii Copăceni îl sprijină pe Ponta în alegerile prezidenţiale

de Agerpres    |    01 Oct 2014   •   19:48
Primarul liberal al comunei Adunaţii Copăceni îl sprijină pe Ponta în alegerile prezidenţiale

Ion Tache, primarul comunei Adunaţii Copăceni, unul dintre liberalii vechi din judeţ, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă a Partidului Social Democrat (PSD) Giurgiu, că a ales să îl sprijine pe Victor Ponta în demersul lui electoral de a ajunge preşedinte al României.

"Eu sunt printre fondatorii Partidului Naţional Liberal (PNL) şi să iei o decizie de a merge către altă formaţiune politică nu e o decizie uşoară, dar eu nu sunt primarul meu, sunt primarul cetăţenilor. Avem peste opt mii de locuitori în comună şi eu reprezint interesele cetăţenilor mai presus de interesele mele. De aceea, în această perioadă specială pentru ţară, am ajuns la concluzia că vreau să mă alătur şi să sprijin candidatura premierului Ponta, să ajut ca el să iasă preşedintele României şi să punem ţara pe un făgaş bun", a declarat primarul.

El spune că nu şi-a depus încă opţiunea scrisă de a face parte din PSD, dar când va face acest lucru o mulţime de consilieri din localitate îl vor urma.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Niculae Bădălău, a spus că primarul din Adunaţii Copăceni este un primar valoros care a a venit alături de echipa PSD şi este încântat de faptul că tot mai mulţi aleşi locali au ales să vină alături de PSD în judeţ, astfel încât social democraţii giurgiuveni au reuşit să obţină acum majoritatea în Consiliul Judeţean, în Consiliul Municipal şi în multe alte localităţi din judeţ.

"Îmi face plăcere venirea domnului Tache spre noi pentru că e un om valoros care gândeşte politic foarte bine", a spus Bădălău.

×