x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul municipiului Miercurea Ciuc: "Maghiarii visează la o viaţă pe care să o conducă singuri"

Primarul municipiului Miercurea Ciuc: "Maghiarii visează la o viaţă pe care să o conducă singuri"

27 Sep 2014   •   01:11
Primarul municipiului Miercurea Ciuc: "Maghiarii visează la o viaţă pe care să o conducă singuri"
Sursa foto: Primarul municipiului Miercurea Ciuc: "Maghiarii visează la o viaţă pe care să o conducă singuri"

În mesajul de salut, în cadrul ceremoniei de lansare a candidaturii la președinția României a președintelui UDMR Kelemen Hunor, primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert a spus că maghiarii visează la o viaţă pe care să o conducă singuri, iar acest lucru nu poate fi garantat de partidele de la Bucureşti.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, i-a îndemnat pe maghiarii să meargă la vot pentru că deciziile la Bucureşti să nu se ia fără ei, în vreme ce vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo i-a spus candidatului partidului:'Hunor, tu eşti cel mai bun candidat. You are simply the best', cu referire la un hit celebru.

Lansarea a avut loc la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Evenimentul a început cu intonarea imnurilor de stat ale României şi Ungariei, dar şi a celui secuiesc, de către artiştii Operei Maghiare din Cluj. La intrarea în incinta Sălii Sporturilor se află un banner cu mesajul 'Viitor, bunăstare, siguranţă', iar în sală, pregătite dinainte, erau mai multe pancarde pe care scria: 'Hunor, for president' sau 'Hajra, Hunor''.

×
Subiecte în articol: kelemen hunor candidatura Raduly Robert