x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone: „Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg”

Cristian Popescu Piedone: „Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg”

de Redacția Jurnalul    |    11 Feb 2024   •   18:00
Cristian Popescu Piedone: „Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg”
Sursa foto: Captura video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a captat atenția comunității pe rețelele de socializare printr-o postare inedită, plină de căldură și savoare. Într-o incursiune neașteptată prin târgul local, edilul și-a satisfăcut pofta de slană și a împărtășit experiența sa pe Facebook.

„Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni. Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jijia în sus. Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!” a scris primarul pe rețeaua de socializare.

Cu o spontaneitate specifică, Piedone a împărtășit că a simțit nevoia să împărtășească momentul cu comunitatea locală. „Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei.”

Primarul și-a exprimat bucuria și mulțumirea pentru prietenia oamenilor simpli din comunitatea sa: „Am plecat energizat cu prietenia oamenilor simpli care m-au acceptat așa cum sunt, m-au susținut necondiționat și mi-au fost mereu aproape, încrezători că ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă, Piedone rezolvă, PIEDONE POATE!”

Piedone și-a exprimat recunoștința față de susținerea și prietenia locuitorilor din Sectorul 5, evidențiind importanța dialogului și a conexiunii cu comunitatea. Postarea sa a stârnit un val de entuziasm și apreciere din partea localnicilor, datorită autenticității și umorului său caracteristic.

×