x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: Am inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: Am inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni!

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   13:45
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: Am inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni!
Sursa foto: Captura video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a condus miercuri o ceremonie de inaugurare a monumentului dedicat eroilor transmisioniști, alături de camarazii săi de armată. Evenimentul a fost marcat de o paradă militară desfășurată în Sectorul 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a subliniat importanța respectului față de armata română și a adus un omagiu eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni. Monumentul, o operă de artă semnată de sculptorul Valentin Tanase, a fost inaugurat în prezența fostelor camaraderii din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.

„În calitate de cetățean, de primar și de colonel în rezervă (grad obținut corect, nu la apelul bocancilor, precum… unii, alții) eu, Cristian Popescu Piedone, respect armata română și îi cinstesc eroii așa cum se cuvine! Mi-am revăzut bunii camarazi din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, alături de care am inaugurat monumentul eroilor transmisioniști căzuți în teatrele de operațiuni! Opera aceasta de artă, realizată de prietenul meu sculptor Valentin Tanase, va rămâne etern în comunitatea sectorului nostru, ca un simbol al prieteniei dintre populația civilă și sfânta noastră armată! Din partea mea, colonel în rezervă Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, RESPECT și PREȚUIRE pentru transmisioniștii de ieri și de astăzi!” 

 

 

 

 

×