x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs

PSD: Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs

20 Dec 2021   •   14:40
PSD: Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs

Social-democrații ironizează o postare publicată de Facebook de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ca reacție la declarațiile lui Sorin Grindeanu: „Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs”.

„Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs! Cum te-ai făcut deja în funcția de primar! P.S. Tu ești o cauză pierdută. Însă nu-ți mai bate joc de elevii din Sectorul 1, plătește-le bursele”, au comentat social-democrații postarea primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Într-o captură de ecran, social-democrații au subliniat o cacofonie a primarului Sectorului 1 și au făcut câteva adnotări ironice.

„În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare”, reacționează Clotilde Armand la declarațiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceți publică cartea... domnule. Nu ne mai prezentați coperți”.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns luni primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

(sursa: Mediafax)

×