x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”

PSD: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”

03 Dec 2021   •   14:45
PSD:  „În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”

Liderii PSD reamintesc că USR a susținut la primăria unei localități o persoană care a fost condamnată penal de două ori: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român”, transmit social-democraii într-o postare pe pagina de Facebook.

 

PSD amintește și că USR a fost la guvernare.

„Lozincile expirate nu țin de loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit”, se arată în finalul postării.

Reacția social-democraților vine după ce președintele USR, Dacian Cioloș, a criticat numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar geeral al Guvernului pentru că este condamnat penal pentru conflict de interese: „Liniștea peneliștilor se plătește cu funcții pentru penali”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că își asumă numirea lui Marian Neascșu în postul de secretar general al guvernului.

„Ca să înțelegem, domnul Neacșu n-a furat nimic, domnul Neacșu ca alți aleși locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administație, n-a fost plătit. (...) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacșu am înțeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depășită juridic, domnului Neacșu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus președintele PSD.

 

×