x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD se ia de PNL: „Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației!”

PSD se ia de PNL: „Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației!”

17 Oct 2022   •   10:29
PSD se ia de PNL: „Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației!”
Sursa foto: Foto: Facebook

Liderul PSD Iași, senatorul Maricel Popa, afirmă că Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, este „cel mai înfocat fan al corupților din PNL Iași” și „un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației”.

„Deputatul Muraru, cel mai înfocat fan al corupților din PNL Iași. După ce le-a cărat servieta, ani în șir, numiților infractori Relu Fenechiu și Cristian Adomniței (condamnați de instanțele române) și a șpăgarului Costel Alexe (trimis în judecată de DNA în două dosare), Alexandru Muraru s-a căpătuit: a ajuns deputat al României. Și, în lipsa lui Costel Alexe și a lui Mihai Chirica, ambii cu procurorii DNA scotocindu-le birourile, Alexandru Muraru a ajuns și șef al filialei Iași a PNL”, scrie pe Facebook Maricel Popa.

Social-democratul afirmăcă Muraru, „un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației, are doi ani de mandat de deputat și două succese imense”.

„Se plimbă într-o limuzină de lux, o mașină fițoasă, marca BMW. Autoturismul nu este trecut în declarația de avere și poate deputatul Muraru ar trebui să explice cui îi aparține acest bolid. Ca un pop-star, a întreprins două turnee în Statele Unite ale Americii, pe bani publici, adică ai contribuabililor români, cheltuind aproximativ 1 miliard (100.000) de lei. Unicul efect al celor două vizite: și-a regăsit fratele geamăn, ambasador al României în SUA. Care, la rându-i, are o unică realizare: a mutat ambasada României într-un domeniu imobiliar de lux. Acesta este Alexandru Muraru, un ipocrit fără margini. Care pozează în întruchiparea corectitudinii și a moralității, dar stă la masă cu toți liberalii #certați cu #legea. Un sinecurist de profesie, motivat de un singur gând, să parvină”, încheie Popa.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexandru Muraru