x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Răzvan Nicolescu: Nu voi mai face parte din viitorul Guvern. Nu mă interesează nicio altă funcţie publică în România

Răzvan Nicolescu: Nu voi mai face parte din viitorul Guvern. Nu mă interesează nicio altă funcţie publică în România

13 Dec 2014   •   17:13
Răzvan Nicolescu: Nu voi mai face parte din viitorul Guvern. Nu mă interesează nicio altă funcţie publică în România

Sâmbătă după-amiază, Răzvan Nicolescu, a postat pe propria pagină de Facebook că părăseşte sistemul de administraţie publică, după o discuţie avută în cursul aceleiaşi zile cu premierul Victor Ponta.

"Am discutat, astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nicio altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie: finalizarea strategiei energetice intrată în ultima sa fază, îmbunătăţirea eficienţei companiilor de stat, creşterea transparenţei şi a integrităţii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor în administraţia care gestionează sectorul energetic', notează Nicolescu.

Ministrul a anunţat că în următoarele zile va realiza un bilanţ al celor 10 luni de mandat, iar până în 2016 va continua să ocupe funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie /ACER/.

"Despre bilanţul acestor luni, despre reuşite şi nereuşite, dar şi despre planurile mele de viitor... în următoarele zile. Un lucru e cert: voi continua ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirând în anul 2016. Această poziţie nu are niciun fel de legătură cu sistemul de administraţie din România", a menţionat oficialul.

×