x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Revenire cu cântec: Ion Mocioalcă este locul întâi pe lista PSD pentru Senat, în Caraș-Severin

Revenire cu cântec: Ion Mocioalcă este locul întâi pe lista PSD pentru Senat, în Caraș-Severin

20 Oct 2020   •   20:19
Revenire cu cântec: Ion Mocioalcă este locul întâi pe lista PSD pentru Senat, în Caraș-Severin

Fostul secretar general al Pro România, Ion Mocioalcă, a revenit marți în PSD, partid din care a demisionat în 2018, și a fost validat de pe locul întâi pe lista pentru Senat, din Caraș-Severin.

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu (foto), a spus că situația candidaților la Caraș-Severin este deosebită, întrucât PSD și Pro România au candidat, în acest județ, pe liste comune și la alegerile locale.

„Ion Mocioalcă este fostul secretar general al Pro România. Așa cum știți, la Caraș s-a candidat pe liste comune inclusiv la alegerile locale. A fost Alianța PSD - Pro România. Acolo lucrurile au stat într-un dialog permanent între organizația PSD Caraș și Pro România Caraș-Severin. Domnul Ion Mocioalcă, și prin votul organizației județene, pentru că nu trecem peste statut, a primit votul organizației județene și este locul întâi pe listă din partea PSD”, a spus Grindeanu.

Ion Mocioalcă a demisionat, în 2018, din PSD și s-a înscris în Pro România, partid în care a activat până la întoarcerea sa în PSD.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ion mocioalca