x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rodeanu: PNL fără mască - înjurături și bătaie în Parlament

Rodeanu: PNL fără mască - înjurături și bătaie în Parlament

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2024   •   16:15
Rodeanu: PNL fără mască - înjurături și bătaie în Parlament
Sursa foto: Foto: Facebook

În urmă cu puțin timp, România a văzut cum doi foști miniștri ai PNL își rezolvă diferendele cu metode de cartier, învățate în spatele blocurilor, scrie pe Facebook vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu. El spune că violența nu poate fi acceptată.

„PNL fără mască: înjurături și bătaie în Parlament. În urmă cu puțin timp, România a văzut cum doi foști miniștri ai PNL își rezolvă diferendele cu metode de cartier, învățate în spatele blocurilor. Dacă astfel de lucruri se întâmplă în plină zi, în Parlamentul României, cum mai are PNL, cu miniști la Interne și la Justiție, pretenția ca românii să respecte legea și să urmeze căile legale pentru rezolvarea problemelor? Condamn orice formă de violență, verbală sau fizică. Violența nu poate fi acceptată, nici în Parlament și nici în societate”, declară Bogdan Rodeanu.

Deputatul PNL Florin Roman susţine marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, „în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului”. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune plângere penală împotriva acestuia.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat, afirmând că ”violenţa fizică este de neacceptat”, mai ales în Parlament şi apreciază că atacul asupra lui Florin Roman ”arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu”.

(sursa: Mediafax)

 

×