x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrie-i lui Boc pe email: emilboc09@yahoo.com!

Scrie-i lui Boc pe email: emilboc09@yahoo.com!

de Aniela Nine    |    27 Apr 2011   •   17:10
Scrie-i lui Boc pe email: emilboc09@yahoo.com!
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

162676-20101220180521015.jpgDe miercuri, cei care au de rezolvat probleme "publice” care îl vizează pe primul ministru ar putea să comunice cu acesta via email. Şi asta pentru că premierul Emil Boc şi-a făcut publică adresa personală de email, în contextul unor discuţii despre securitatea tabletelor iPad: emilboc09@yahoo.com.

Întrebat dacă nu este îngrijorat că tableta iPad îi poate crea probleme de securitate, Boc a spus că nu, susţinând că nu foloseşte decât date publice care nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Ulterior, premierul le-a dezvăluit jurnaliştilor şi adresa personală de e-mail, precizând însă că aceasta este folosită doar pentru comunicări în interes public.

Comunicarea pe messenger cu miniştrii
De altfel, întrebat când a apărut cu iPad-ul în Parlament, la începutul acestui an, pentru ce îl foloseşte, premierul a enumerat şi posibilitatea de "a vorbi online” cu miniştrii.

"În primul rând că dimensiunea este mult mai mică, în al doilea rând că îmi permite să iau toate datele şi să mi le salvez şi să nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutătoare şi, nu în ultimul rând, să pot avea o comunicare online cu miniştrii, având în vedere că viteza de internet este foarte bună", a explicat la moentul respectiv Boc.

Comunicarea online cu miniştrii la care făcea referire Emil Boc ar putea fi făcută prin yahoo messenger, ID-ul adresei de email pe yahoo fiind folosit pentru utilizarea serviciilor de mesagerie instant.

×
Subiecte în articol: emil boc