x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şova: "Orban lansează în spaţiul public tot felul de petarde. O copie a lui Traian Băsescu care se zbate să iasă din umbra maestrului"

Şova: "Orban lansează în spaţiul public tot felul de petarde. O copie a lui Traian Băsescu care se zbate să iasă din umbra maestrului"

24 Sep 2014   •   21:58
Şova: "Orban lansează în spaţiul public tot felul de petarde. O copie a lui Traian Băsescu care se zbate să iasă din umbra maestrului"
Sursa foto: Şova: "Orban lansează în spaţiul public tot felul de petarde. O copie a lui Traian Băsescu care se zbate să iasă din umbra maestrului"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, afirmă că vicepreşedintele liberal Ludovic Orban lansează în spaţiul public ''tot felul de petarde'', iar ''când nu cântă, îi place să mintă''.

''Lui Ludovic Orban, când nu cântă, îi place să mintă. Am văzut că purtătorul de cuvânt al campaniei lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, lansează în spaţiul public tot felul de petarde. Probabil că, atunci când nu cântă, sau când nu face concurs cu Gheorghe Flutur de gesturi ridicole, se plictiseşte şi lansează dezinformări. Şi Ludovic Orban ca şi cei mai mulţi dintre colegii săi care se exprimă acum în spaţiul public sunt doar nişte copii ale lui Traian Băsescu, care se zbat să iasă din umbra maestrului'', spune social-democratul.

Reacţia lui Şova vine după ce Orban a afirmat, miercuri, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că ofiţerul acoperit din rândurile candidaţilor la alegerile prezidenţiale, vehiculat de preşedintele Traian Băsescu, este, în opinia sa, premierul Victor Ponta. Orban a precizat că nu are probe în acest sens.

×