x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sprijin neaşteptat pentru Firea contra lui Dragnea

Sprijin neaşteptat pentru Firea contra lui Dragnea

de Adrian Ilie    |    10 Sep 2018   •   08:30
Sprijin neaşteptat pentru Firea contra lui Dragnea
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Aflată în plin conflict cu Liviu Dragnea, Gabriela Firea a primit ajutor dintr-un domeniu fără prea multe legături cu mediul politic. Primarul Capitalei a publicat o scrisoare de susţinere din partea unor personalităţi culturale şi sportive, în care Firea este lăudată pentru realizările ca primar în aceste două domenii.

 

„Le mulţumesc din suflet personalităţilor care au transmis un mesaj de susţinere pentru activitatea mea. În aceste zile în care se spune că mă bat singură pentru etică, principii, onestitate în politică şi administraţie, gestul acestor personalităţi îmi întăreşte convingerea că românii nu pot fi păcăliţi la nesfârşit prin manipulare”, a scris Firea, pe Facebook. În scrisoarea semnată, printe alţii, de Alexandru Arşinel, Alice Barb, Eugen Simion, Sanda Ladosi, Ilie Năstase, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Felicia Filip, Aurelian Temişan, Răzvan Theodorescu, sunt enumerate realizările pe care le-a avut Firea în ce priveşte sprijinirea culturii şi sportului în Capitală.  „La doi ani de la preluarea mandatului de Primar General al Municipiului Bucureşti de către doamna Gabriela Firea, în contextul actual, în care se produc îngrijorătoare derapaje de la etica şi moralitatea publică, derapaje care pot produce grave distorsiuni în aprecierea obiectivă a valorii reale a activităţii desfăşurate, considerăm de datoria noastră să menţionăm faptul că suntem o echipă şi împreună am pus bazele multor proiecte importante pentru bucureşteni”, îşi justifică demersul semnatarii scrisorii.

 

Doamna Gabriela Firea a avut încă din primele zile de mandat o viziune clară în ceea ce priveşte viaţa culturală şi sportivă a Capitalei. Bilanţul de la jumătatea mandatului este extrem de pozitiv şi rezultatele obţinute sunt peste aşteptări, datorită atenţiei speciale cu care au fost create condiţiile necesare actului artistic.

 

Firea consideră că scrisoarea arată faptul că „românii nu pot fi păcăliţi la nesfârşit prin manipulare”

                                 

×