x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Surse: Miniștrii USR PLUS participă la ședința Executivului

Surse: Miniștrii USR PLUS participă la ședința Executivului

15 Apr 2021   •   10:52
Surse: Miniștrii USR PLUS participă la ședința Executivului
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE Miniștrii USR PLUS vor participa la ședința Guvernului, care este programată să înceapă la ora 13.00, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea alianței. Decizia a fost luată în timpul întâlnirii acestora cu Dan Barna.

„Vom participa la ședința de Guvern. Am luat această decizie în timpul întâlnirii pe care am avut-o cu Dan (Barna - n.r.)”, au declarat pentru Mediafax surse participante la discuție.

Tema discuțiilor a fost participarea sau boicotarea ședinței Executivului, au precizat anterior întâlnirii, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea Alianței USR PLUS.

Stire initiala Vicepremierul dan Barna i-a convocat pe miniștrii USR PLUS într-o ședință, care va avea loc la ora 12.00, în biroul său de la Palatul Victoria, pentru a decide dacă vor participa la ședința Executivului de joi, care este programată la ora 13.00, au declarat, pentru Mediafax, surse din Alianță.

Întâlnirea dintre vicepremierul Dan Barna, lider USR, și miniștrii alianței USR PLUS va avea loc la ora 12.00. Tema discuțiilor va fi participarea sau boicotarea ședinței Executivului, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea Alianței USR PLUS.

„Intenția noastră este de a nu valida nicio acțiune a premierului Cîțu, dar vom decide la 12.00 cum vom acționa”, potrivit surselor MEDIAFAX.

Alianța USR PLUS a anunțat că Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru și a cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, după ce prim-ministrul l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna vlad voiculescu