x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, atac fără noimă la Ponta: "Deşi în vizită oficială în Turcia, a avut timp să posteze de vreo patru ori pe Facebook"

Udrea, atac fără noimă la Ponta: "Deşi în vizită oficială în Turcia, a avut timp să posteze de vreo patru ori pe Facebook"

22 Sep 2013   •   14:42
Udrea, atac fără noimă la Ponta: "Deşi în vizită oficială în Turcia, a avut timp să posteze de vreo patru ori pe Facebook"

Riscând să cadă în uitare, Elena Udrea a ieşit din letargie şi scrie, pe Facebook, că Victor Ponta devine "primul stand-up comedian al României" şi că premierul nu lasă nimic în urmă decât "spectacol mediatic", purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, replicând că deputatul PDL, la sfatul lui Traian Băsescu, încearcă să atraga atenţia asupra ei.

 "Deşi în vizită oficială în Turcia, Premierul a avut timp să posteze ieri (vineri, n.r.) de vreo patru ori pe pagina proprie de Facebook. Ironic este că Victor Ponta a simţit nevoia să filizofeze pe ceea ce se întâmplă cu România, criticând clasa politică a ultimilor 23 de ani, de care se dezice, pe motiv că a generat doar scandaluri şi nu a construit nimic", scrie Udrea. Ea îi cere premierului să se oprească din "ipocrizie".

 În replică, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că Udrea "ascultă de sfaturile consilierului său, preşedintele Traian Băsescu, şi încearcă să atragă atenţia asupra ei pentru a-şi pregăti candidatura la alegerile prezidenţiale din 2014". "Doamna Udrea simte o nevoie constantă de a atrage atenţia, de a apărea în presă şi de a se implica în chestiuni care nu o privesc. Probabil consilierul ei, preşedintele Traian Băsescu, o sfătuieşte să lanseze cât mai multe atacuri la adresa liderilor USL pentru a-şi face imagine în vederea candidaturii la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Din păcate pentru echipa Udrea-Băsescu, nu cred că românii mai sunt interesaţi să audă despre eşecurile sau realizările unui fost ministru al turismului care a construit terenuri de fotbal în pantă", susţine Ivan.

Potrivit acestuia, "Udrea ar trebui să-şi găsească şi un hobby separat de politică". "Dumneaei dă impresia că nu are ce face şi că se plictiseşte, ca şi preşedintele Traian Băsescu, după cum a demonstrat-o inclusiv acţiunea acestuia de ieri (sesizarea CC în legătură cu legea care stabileşte pragul de 30% pentru validarea referendumului - n.r.). Împreună sau separat, doamna Udrea şi preşedintele Băsescu ar trebui să îşi găsească o ocupaţie mai serioasă, nu atacurile gratuite şi punerea de beţe în roate. Candidatura la preşedinţie, pe care o doreşte Elena Udrea, nu este un hobby", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea atac Victor Ponta turcia facebook