x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

de Mediafax    |    31 Mar 2012   •   12:35
UNPR: Am decis să avem candidaţi proprii la fiecare primărie de sector, la Capitală

UNPR a anuntat ca a luat decizia de a avea la Bucuresti candidati proprii pentru fiecare primarie de sector, ca urmare a ultimelor evolutii de pe scena politica din Capitala.

"Avand in vedere ultimele evolutii de pe scena politica din Capitala, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a luat decizia de a avea la nivelul Bucurestiului candidati proprii pentru fiecare primarie de sector", a anuntat UNPR.

Uniunea precizeaza ca "are cea mai puternica si cea mai organizata echipa politica din Capitala". "Strategia adoptata pentru Bucuresti urmareste maximizarea sanselor UNPR. De asemenea, s-a tinut seama de imperativul finalizarii la timp a pregatirilor pentru campania electorala", a anuntat formatiunea.

UNPR aminteste ca "a stat la guvernare intr-o perioada dificila pentru Romania, pentru asigurarea stabilitatii economice si politice" dar si ca "a militat si militeaza pentru adoptarea proiectului privind taxarea marilor averi, militeaza pentru stabilitatea Romaniei si ramane un partener loial in Coalitia de guvernare".

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca PDL va merge la locale in Capitala cu candidati proprii, candidatul pentru Primaria Capitalei fiind Silviu Prigoana, iar la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 - Liviu Negoita, iar la Sectorul 6 - Cristian Poteras.

BPN al PDL Bucuresti a aprobat, sambata, propunerea Elenei Udrea ca formatiunea sa mearga cu candidati proprii la localele din Capitala, fiind stabiliti, de asemenea, candidatii pentru trei sectoare si Primaria Generala.

×